Welkom op Reislenne. Mijn aller eerste blog! 

Ik heb nooit eerder geblogt dus het is allemaal heel nieuw voor me en ik vind het best spannend, maar ik kijk er vooral naar uit om jullie te updaten.

Wie ben ik?
Op de pagina ‘wie ben ik?‘ kun je meer lezen over mijn persoonlijke leven. Misschien leuk om hier nog aan toe te voegen waar de naam Reislenne vandaan komt. Het bedenken van een leuke naam heeft aardig wat brainstormwerk gekost. Ik wilde iets unieks, iets herkenbaars en iets persoonlijks in één. Uiteindelijk is het een combinatie geworden van ‘Reizen’ + mijn naam ‘Ghizlane’ (op zijn Frans uitgesproken als Siezlenne) = Reislenne.

Blog updaten
Ik hoop dat het me lukt om mijn blog consequent te updaten tijdens het reizen. Een beetje afhankelijk van de WiFi op reis natuurlijk, maar ook de tijd. Ik wil vooral proberen te genieten van de momenten. Even echte vrijheid proeven. Geen brievenpost, geen werkmail, niet continu bereikbaar zijn, niet altijd maar gekluisterd aan mijn smartphone/laptop of andere elektronica. Ik wil om me heen kijken en mensen ontmoeten en alles echt in mij opnemen, maar daarbij wil ik jullie ook graag meenemen op reis dus ik ga mijn best doen! Gedurende de tijd zal er vast van alles, op een positieve manier, veranderen wat betreft de lay-out en de inhoud (jullie maken gelijk kennis met mijn perfectionisme haha), maar laat ik maar eerst eens beginnen met blogs schrijven. 😀

Social Media
Ik heb een Facebook account, een Instagram account en een Twitter account. Voor de meeste heel gewoon, maar voor mij heel wat. Door de drukte de afgelopen jaren ben ik weinig actief geweest op Social Media. Ik ga proberen alles zo goed mogelijk te updaten. Ik start in ieder geval door me eerst te concentreren op het bijhouden van mijn blog en Facebook dus bij voorbaat mijn excuses voor het geval ik wat steekjes laat vallen op de overige Social Media!

Reacties
Een berichtje onder mijn blogs kan ik altijd zeer waarderen! Verder sta ik open voor feedback dus mail me gerust met opmerkingen en tips.

Special thanks to..
…mijn lieve broer Younes & neef Redouan. Zij hebben de website voor mij in elkaar gezet. Zij zijn een perfect team doordat zij kennis hebben van zowel het technische gedeelte als het visuele gedeelte: je kan bij hen o.a. terecht voor design, branding, logo’s, marketing, ecommerce en web development. Ik ben hartstikke blij met het resultaat en ben hen heel erg dankbaar (vooral ook bedankt voor jullie geduld :p).

De voorbereidingen voor mijn eerste lange reis zijn al in volle gang dus stay tuned… 

Ik sluit mijn blog af met mijn motto: 

Dream it! Do it!